Let My Picture Do The Talking
Image Hosted by ImageShack.us

My name: Mok Nik
My Fotopage: http://m0knik.fotopages.com/
About me:
From: United States
Camera:
Canon
EOS-DigitalRebel
Canon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mohd Faizal
Latest entry:MFAZCOM INTERNET CAFE
KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN: * Format PC & Notebook, Netbook(Win Xp,7) * Servis PC & Notebook, Netbook * Networking & Cabling * Setup Cafe Station * Clean Virus & Update Anti Virus * Backup Data * Recovery File yang hilang atau terdelete * Install All New Program Dan Software² * Aksesori Komputer * Menjual Komputer Recon & Baru * Tukar ganti hardware Komputer * Khidmat pemasangan komponen komputer * Pusat Internet * Fotostat, Scan, Print, Copy ***************************************... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
John Bell
Latest entry:Dunbar XII
View this Fotopage entry
Ginger PAIGE
View this Fotopage latest entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Mohamad Zainuddin
Latest entry:Duluth - 2nd day - Maritime Museum
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
Rozek Ruzaini
Latest entry:Tempat baru
Telah sekian lama sy bertapak di sini... hampir 5 tahun. sudah tiba masanya saya beralih ke tempat baru.. terima kasih kepada fotopages.com kerana di sinilah sy mencari makan dulu.. banyak kenangan di sini... kadang kadang kita perlu berhijrah kan... supaya penhijrahan ini memberikan sesuatu yang lebih manfaat dan menarik.. sy beralih ke dot com sy sendiri http://www.rozekruzaini.com sy akan update dari semasa ke semasa fotoblog baru saya itu.. supaya lebih lengkap dan bermanfaat utk semua. ... View this Fotopage entry
grafik tigadimensi
Latest entry:Assalamualaikum...
Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love... Lama tak jenguk FP ini,bukan merajuk atau membawa diri,cuma tak berkesempatan...Entry kali ni saya upload Gambar pengantin yang tengah suam2 nih,mana le tau ada sesapa yang nak tengok majlis linda dan que....baru melangsungkan perkahwinan pada 14 Feb 2009...Saya diberi peluang untuk jadi Resident Photographer untuk Bora Ombak...majlis cukup meriah...memang mencabar amik gambar public figure nih..kalo setakat kepala kena ketuk ngan lens PRESS biasa je tuh...sa... View this Fotopage entry
...Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love...
Rahmat Yuwana
Latest entry:OUR WEDDING INVITATION
Kami mengundang anda untuk berkenan hadir pada Acara Pernikahan : Titing Nurhayati, dr., M.Kes. dan Rahmat Yuwana, ST. Senin, 09 Maret 2009 M atau 12 Rabiul Awwal 1430 H AKAD Masjid Junudurrahman Komplek Gedung Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 08.00 - 09.00 RESEPSI Gedung Moh. Toha Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 11.00 - 14.00 Info lebih lengkap silahkan kunjungi : http://titingyuwana.weddingpath.co.uk Untuk seluruh sanak famili... View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
H a r u s s
Latest entry:Christmas Markets at the Cologne Cathedral / 2009
Christmas markets at the Cologne Cathedral / Weihnachtsmarkt am Kölner Dom Model : Izuan 3 exposures tone mapped HDR. f/4.0 , 6sec, ISO 200 Salam Tahun Baru 1430 Hijrah & Salam Tahun Baru 2009 Masihi f/10.0 , 16sec, ISO 200 , again:izuan View this Fotopage entry
Kölner Dom in HDR
Samsuzana Aziz
Latest entry:We Have Moved
Salam.. I would like to thanks to those who came to our wedding reception. We really appreciate it. This is a photo from our photographer during the wedding. By the way, this would be my last post at fotopages. I don't have much time to take/upload pictures recently, but if I do, I'll update it at http://samcun.blogspot.com/ (sorry fotopages). So see you http://samcun.blogspot.com/(there)! View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Auni Ariff
Latest entry:Berakhirnya 2008
Uihhh..dah nak masuk thn 2009..dah hampir setahun aku x update gambo2 kat sini... bz sangat sepanjang tahun 2008 & bermacam2 peristiwa suka duka berlaku.. Alhamdulilah semuanya dah ok sekrg ni. harapan aku 2009 akan memberi seribu sinar dan kebahagian dalam hidup ku.. Amin.... View this Fotopage entry
Makan keropok & air kelapa
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
filah ismail
Latest entry:Living Skill Learnt - IV
Photographing - Fantasia Resort, Kuantan 21 August 2008 This is one of the skills that Alliya picked up from me, her mom. All the pictures in this entry were photographed by her using our compact camera Olympus 795. Why she didn't join the group in the pool? The reason is.. just compare the colour of the water in the pool in this two photos. THEN NOW GOT THE PICTURE?? :omg_no: View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
pengayuh beca
Latest entry:End of Note
Salam and Dear All, My Gosh its 2009 already! Its about time I'm closing up my entry here since I'm not updating anyway. Plus, I'm not the kind who could have 2, 3 accounts of things on the internet, a lazy updater or shall i say i find my time more valuable on other important things. So, you shall see me on my http://beca-film.diaryland.com(beca-film). Will be doing only the thing that interest me, updating only meaningful thing and perhaps sharing similar areas with you. So adios to FP! View this Fotopage entry
Gelabahhh present paper tadi, now can relaxx!
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
rahazni yusof
View this Fotopage latest entry
keju tikus
Latest entry:Tentang Kita
Waktu terasa semakin berlalu Tinggalkan cerita tentang kita Akan tiada lagi kini tawamu Tuk hapuskan semua sepi di hati Teringat di saat kita tertawa bersama Ceritakan semua tentang kita Ada cerita tentang aku dan dia Dan kita bersama saat dulu kala Ada cerita tentang masa yang indah Saat kita berduka saat kita tertawa View this Fotopage entry
Mohd Husainy
Latest entry:Pak Busu Terghimo Monantu
31-May-2008 Pak Busu menyambut menantu anak kedua beliau , aku agak BZ hari tu... oleh itu aku menarik diri dari menjadi Official Photographer(OP)... sebab takut tak dapat comitted to the job... tapi aku ada di situ juga... sebagai 'pak selit' wakakaka dengan Lens Putih 300mm APO HSM F2.8 G aku..... wakakakaka... in my dream... View this Fotopage entry
Sharifah Muhammad
Latest entry:Bila Perlu Memilih.....
*buatlah pilihan yang terbaik*....... Tak dalamkah Cinta dalam hatiku Dah berbunga hidupku Bersamamu aku setia Tapi kini Kau telah tajamkan duri Menduakan cintaku Yang telah lama ini Ku cuba Untuk bertahan Tapi perih hati ini Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Kan ku tetap kan setia padamu Jika kau mampu tinggalkan dirinya Kan ku * http://www.youtube.com/watch?v=eeLLomvmqRs View this Fotopage entry
azwan sadri
View this Fotopage latest entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
keba mamat
View this Fotopage latest entry
nur shadia
Latest entry:pulau kapas story
ika and i went to kapas island last week..ika decided to take a break from her superhectic job schedule..the actual plan was to stay there for 2 days 1 night..the package was inclusive of accomodation, 3 meals, snorkelling, and return boat transfer..RM160 per pax..not bad..on the day of arrival, the weather was sunny, the sky was blue and the breeze was sepoi- sepoi bahasa hehe..we went for a stroll and photoshooting at around 3pm and went for a snorkelling trip thereafter.. the moment we soaked ourselves... View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Suapi Shaffaii
Latest entry:Hong Kong
View this Fotopage entry
Walk of Fame
flower by arin
Latest entry:Reunion / Gathering Hall 2008
Thank you cik organizer reunion kali nih yang sudi mengorganize reunion nih..mmg meriah + best sebab ada antara kami yang tak jumpe dah bertahun-tahun..and makan malam tuh mmg best...macam biasa bbq and all those makanan sampingan..kudos to all yang menjayakan gathering nih!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D View this Fotopage entry
little danish n little hanum
Fa Riehan
Latest entry:She's now 1 year old! My little sweet princess!
Sedar tak sedar, dah 1tahun 1bln dah Nur Zahraa! Abah dah lama tak update fp ni. So kali ni abah ada masa sket, abah letak gmbr adik kat sini. Seksok bila adik dah besar, boleh la adik tgk fp ni khas buat adik ngan mama tersayang! :-D Luv u! View this Fotopage entry
hehehe..best tak bah!
mohammad hadyan che hassandi
Latest entry:Back again
It's been so long since I updated this page. I'm more active in my flickr recently, so do visit my flickr. http://flickr.com/photos/hadyan These are some photos taken during my trip to Mount Fuji & also back home for Raya '07. View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
xXl rinaKeiko lXx
Latest entry:suatu petang...
View this Fotopage entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
salina harun
View this Fotopage latest entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
nt alias
Latest entry:Memanjangkan akal.
Bagaimana kalo aku dpt menakluki Dun N6, Batu Talam.. hemm.......angguk dua tiga kali. View this Fotopage entry
d bin s
Latest entry:Wasiat Terakhir...
After 200 entries and 1181 fotos... tamat. :-D View this Fotopage entry
50L
petir aris
Latest entry:wak wak
dah sebulan rupanya aku tak update..keke. update pun kat web baru je --> http://www.petirphoto.net(petirphoto.net) raya keberapa tah pi jerat burung wak wak kat kampung b.pahat... dua mlm berturut2 mlm pertama dapat dapat berapa tah..tapi tak sampai 10 ekor. mlm kedua dapat 31ekor :-D mlm pertama jerat saya takde masih di t.malim jerat burung wak wak ni bahaya sikit.. bunyi untuk memikat burung ni kena betul.. kalau salah harakat bunyi dia..hah lain lak yg datang :-> .. tapi kita org pakai kas... View this Fotopage entry
Benx Benx
Latest entry:Zelazna 4x4 Camp 2006
www.zelazna.pl View this Fotopage entry
Interesujace i zagadkowe ruiny
bimmer man
Latest entry:MOVING ON...
: : WELCOME TO : : http://zamfoto.com(zamfoto.com) http://zamfoto.com() View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
aili naja
Latest entry:Langkawi in memory..
dah nak dekat lima tahun tak menjejak kaki ke tanah Mahsuri, jadi memang kagum tengok perubahan dekat Langkawi..and all expenses paid, yeayy!! View this Fotopage entry
another group pic, say cheese!!
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
Pok Mang
http://img.photobucket.com/albums/v380/manstone5/IMG_00550.jpg View this Fotopage entry
Qing Xiang
Citra Lensa
Latest entry:[ Object ] - Aku Sebuah Bangku
BANGKU Aku masih berdiri kaku di sini tetap setia menantimu dari saat ke minit dari minit ke jam dari jam ke hari dari hari ke bulan dari bulan ke tahun dari tahun ke entah bila.. Sampai bilakah aku harus menunggu ? Oh aku hampir terlupa, aku ini sebuah bangku. Tapi bangku pun tahu juga rasa bosan sayang. nash v. khan 21 Jun 2005 10:05 am View this Fotopage entry
Bangku 3
fleurzsa zsa
View this Fotopage latest entry
alesya irdina
View this Fotopage latest entry
Robihah Radzak
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016